Nieuwe Maan vrouwenretraite 21-22-23 februari 2020


zintenz-postkaart-flower-of-life

De natuur zorgt voor een steeds terugkerende cyclus. Ieder seizoen heeft zijn eigen verhaal, tempo en ritme. In de winter wordt het stil, het lijkt alsof er weinig gebeurd. Dat is niet zo. De kracht van nieuw leven zit in het zaadje onder de grond!

Ook voor mensen is dit de tijd om naar binnen te keren; stil te staan bij je eigen gezondheid en je eigen ontwikkeling, oude plannen af te ronden en nieuwe plannen te maken. Kijken naar je leven en luisteren naar je hart. Wil ik het zoals het is? Zou ik het anders kunnen doen? Wat voor nieuws wil ik leren in dit nieuwe jaar? Dit en nog veel meer vragen wachten op antwoord. Het proces van naar binnen gaan kan je  in deze periode in de natuur en in jezelf beleven.

Met de natuur als inspiratiebron creëren we in deze retraite rust en ruimte, zodat je gaat zien wie je bent en wat je nodig hebt, zodat je bewust verandering aan kunt gaan.

We gaan de hei op en het bos in, buiten maken we vuur, binnen in de Herberg  maken we kennis met klank, kleur en ritme, we doen yoga in de Zendo en genieten van heerlijke biologische maaltijden.

Ik nodig je uit voor de reis naar binnen, zodat je jouw binnenste buiten kan gaan leven!

 inschrijfformulier Nieuwe Maan vrouwenretraite februari 2020