Yoga atelier


Ruimte maken en creeeren!

Yogakunst is een plek waar je jouw eigen kracht kunt voelen. Een yogales brengt je naar binnen; dat waar je tegen aan loopt kan je los gaan laten, zodat je voelt hoe je er voor staat en wie je bent. Een yogales vol bewuste wording. Werken met aandacht voor je lichaam, je ademhaling, concentratie; aanspannen, inkeer, loslaten en ruimte voelen, tot je de stroom weer te pakken hebt.

’t Atelier is een plek waar je na de yogales aan de slag kunt om in jouw eigen herwonnen ruimte, te gaan creëren. Alles is mogelijk. Je kan zelf spullen meebrengen. Er is klei, verf en tekenmateriaal, wol, hout, boeken en een bank, er is thee en lekkers; alles om in rust verder te werken in de stroom.

De sfeer is open en veilig. Er is ruimte voor uitwisseling met elkaar en ruimte voor uitwisseling in jezelf, niks hoeft. Zo kan er van alles ontstaan. Je hebt nu de mogelijkheid om dat wat je ervaart in de yogales, jouw stilte, kracht of kwetsbaarheid, te uiten en zelfs tastbaar te maken.

Het is mijn bedoeling een veilige ruimte te creëren, waar het mogelijk is om elkaar te inspireren, jezelf terug te vinden en met kracht het alledaagse vorm te geven.

Wees welkom!
bloem

 

09.30 – 12.30 uur

Prijs: €37,50 (incl yogales, lekkers en materiaal).

Aanmelden tenminste drie dagen van te voren, per mail.

Data in overleg, minimum aantal deelnemers 4

Lokatie: Hobbitstee, Van Zijlweg 3, Wapserveen