Yoga retraite


SONY DSC

Yoga retraite

Op de mooiste plek in Drenthe, op de Hobbitstee, de plek waar ik woon en werk, begeleid ik yoga retraites!

Aan de rand van het bos en de heide, met Hunebedden op een steenworp afstand, kun je tot jezelf komen met Yoga & Meditatie.

Met persoonlijke aandacht begeleid ik kleine groepen van maximaal zeven deelneemsters. De lessen zijn toegankelijk voor vrouwen met of zonder yoga ervaring.

Elke retraite weekend  heeft een eigen thema, met de natuur als inspiratie bron. De dagen zijn gevarieerd ingevuld met yoga&adem, klank, kleur en stemwerk, mindfulness wandeling over de hei, massage workshop, creatief schrijven, schilderen en heerlijke biologische vegetarische maaltijden, zoveel mogelijk uit eigen tuin en bakkerij. Er is altijd ruimte voor een gesprek of verhaal en wil je een boek lezen dan biedt de Herberg een warme plek bij een knapperend houtvuur. Op het terrein vindt je een sauna en kan je onbeperkt genieten van verse appels en mooie bloemen.

De herberg heeft een vide met 6 bedden. Daarnaast is het mogelijk in een retraite caravan,  tiny huis of (zomers) in de tipi te slapen. Ook kan je een ayurvedische massage, een lichaamsgerichte coachingssessie of  een healing behandeling ontvangen!

Programma
Vrijdag 16.00 uur: aankomen & ontmoeten en een rondleiding over het terrein.
Zondag 16.00 uur: gezamenlijke afsluiting met thee en taart.

Kosten: 425 euro*
*inclusief 6 maaltijden, 2 overnachtingen,  yogalessen,  workshops, een mindfulness wandeling, persoonlijke begeleiding en onbeperkt thee drinken, genieten en ontspannen!

Locatie: De Hobbitstee, van zijlweg 3, Wapserveen, Drenthe.

 

Data 2022

11-12-13 nov; met zweethut!

Data 2023

3-4-5 februari

5-6-7 mei

24-25-26 november

2-3-4 juni

 

Nieuwsgierig geworden naar de rest van het programma? Ik stuur het graag naar je toe!

Voor aanmelden en meer info mail info@yogakunst.nl of bel 06-12991509.