Yoga retraite 2019


SONY DSC

Yoga retraite

Op de mooiste plek in Drenthe, op de Hobbitstee, de plek waar ik woon en werk, begeleid ik yoga retraites!

Aan de rand van het bos en de heide, met Hunebedden op een steenworp afstand, kun je tot jezelf komen met Yoga & Meditatie.

Met persoonlijke aandacht begeleid ik kleine groepen van maximaal zes deelnemers. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen met of zonder yoga ervaring.

De dagen zijn gevarieerd ingevuld, met yogalessen, mindfulness, een stiltewandeling over de hei, massage workshop en heerlijke biologische vegetarische maaltijden, zoveel mogelijk uit eigen tuin en bakkerij. Er is altijd ruimte voor een gesprek of verhaal en wil je een boek lezen dan biedt de Herberg een warme plek bij een knapperend houtvuur. Op het terrein vindt je een sauna en kan je onbeperkt genieten van verse appels en mooie bloemen.

De herberg heeft een groepsslaapvertrek. Daarnaast is het mogelijk in een retraite caravan,  tiny huis of tipi te slapen. Ook kan je een ayurvedische massage of een healing behandeling boeken!

Programma
Vrijdag 16.00 uur: aankomen & ontmoeten en een rondleiding over het terrein.
Zondag 16.00 uur: gezamenlijke afsluiting met thee en taart.

Kosten: 275 euro*
*inclusief 8 maaltijden, 2 overnachtingen, 4 yogalessen, 2 workshops, een mindfulness wandeling over de hei, persoonlijke begeleiding en onbeperkt thee drinken, genieten en ontspannen!

Locatie: De Hobbitstee, van zijlweg 3, Wapserveen, Drenthe.

Data 2019:  1-3 februari, 14-16 juni, 28-30 september, 29 nov-1 december

Nieuwsgierig geworden naar de rest van het programma? Ik stuur het graag naar je toe.

Mail info@yogakunst.nl of bel 06-12991509.